Soft Line Doble Junta (SL/DJ)

Sistema oscil·la batent de nou disseny amb línies suaus i arestes arrodonides que s'adapta perfectament al gust i a l'estètica del nostres dies, tant per obra nova com per renovació.

Els perfils de marc i fulla, gràcies a la seva gran resistència, l'alt grau d'estancament i la senzilla elaboració permeten fabricar fulles de fins a 1,30 X 1,43 mm.

El doble anell perimetral de juntes d'EPDM col·locades sense interrupció en el marc i la fulla permeten aconseguir als valors de:

Permeabilitat a l'aire, segons la norma UNE EN 1026:2000, classe 4.
Estancament a l'aigua, segons la norma UNE EN 1027:2000, classe E1500.
Resistència al vent, segons les normes UNE EN12211:2000, classe C5.

El encast de la fulla permet la col·locació de vidres de fins a 32 mm d'espessor en fulles no alineades i de fins a 42 mm en fulles alineades.

Les grans dimensions dels reforços permeten fabricar, sense problemes, elements de gran tamany, sense veure's afectat el grau hermètic dels mateixos.

A més a més dels perfils en color blanc, VEKA disposa d'acabats amb textura de fusta Caoba, Roure daurat, Sepeli i Pi verd. Per altres acabats de la carta de colors, és possible consultar condicions.

El sistema Soft Line Doble Junta es complementa amb més de 400 perfils auxiliars VEKA per donar solució a tot tipus de tancaments.

FINCER, SL · Av. Mil.lenari, 2 · 25200 Cervera (Lleida) · Tel./Fax: 973 53 30 41
comercial@fincer.com
Web dissenyada per assoft